Partners

Technologie

OpinionFirst is het eerste project van de stichting DemocracyFirst. De opzet van OpinionFirst is erop gericht om de technologie zo breed mogelijk inzetbaar te maken. Het systeem is veilig en betrouwbaar, veelzijdig en flexibel, maar moet vooral uitblinken in gebruiksgemak en functionaliteit.

Naast de publieke toepassing, kan de technologie van OpinionFirst ook binnen private websites toegepast worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de uitgebreide functionaliteit voor voorstellen, opiniepeilingen en standpunten op te nemen in websites van bedrijven en organisaties.

Heeft u suggesties om de functionaliteit van OpinionFirst verder uit te breiden, of ziet u nieuwe toepassingsmogelijkheden? Laat ons dat dan weten!

Partners

Wij zijn zeer geïnteresseerd in ontwikkelingen die een synergie kunnen vormen met de doelstellingen van DemocracyFirst. Wij willen graag deelnemen aan of samenwerken met elk project dat democratie kan bevorderen. Aan wat voor partnerschap kunt u denken? Wij hebben veel ideeën voor ontwikkelingen in de toekomst, web-georiënteerd of anders. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

    • Samenwerking met andere stichtingen of organisaties;
    • Integratie of samenwerking met software-applicaties, zoals crowd sourcing, presentatie tools (grafieken, kaarten en dergelijke), enquetes, rapportages;
    • enzovoort.

Ziet u samenwerkingsmogelijkheden met DemocracyFirst? Mail ons! DemocracyFirst is op zoek naar initiatieven die tot een win-win-win situatie kunnen leiden.