Doe mee!

Doe Mee!

Wij zijn uiterst dankbaar dat een groot team van vrijwilligers zich zo belangeloos inzet om DemocracyFirst en haar projecten mede te helpen ontwikkelen. 

Als u net zo enthousiast bent als wij om de principes van de stichting DemocracyFirst uit te dragen, dan willen wij graag met u in contact komen. Vertel ons wat uw specialisme is en hoe u dit wilt inzetten voor DemocracyFirst, OpinionFirst en One $/each day. Iedereen kan reageren.

Wij komen graag in contact met:

Leiders & Woordvoerders

Bent u iemand die DemocracyFirst kan aanbevelen in de media en die in staat is vooruitgang te motiveren, te inspireren en te realiseren? Mail ons!

Moderators

Graag willen we OpinionFirst zuiver houden door erop te letten dat bezoekers en deelnemers op een constructieve manier bijdragen met de juiste intenties. Zou u als één van onze moderators willen helpen OpinionFirst te beschermen voor ongewenste invloeden? Mail ons!

Vertalers

OpinionFirst is technisch geheel voorbereid om vanuit het Engels te kunnen worden vertaald in elke mogelijke andere taal. Zo kunnen we OpinionFirst en One $/each day beschikbaar maken in zoveel mogelijk landen. Bent u goed in vertalen (in welke taal dan ook)? Dan kunnen wij uw hulp goed gebruiken. Wij hebben met speciale tools het vertalen zeer eenvoudig gemaakt. U hebt zowel de Engelse tekst als uw eigen tekst steeds beschikbaar op één scherm, waardoor u altijd een compleet overzicht behoudt. Mail ons!

Marketing- & PR-specialisten

Communicatie en promotie zijn essentieel om de ambitieuze doelstellingen van DemocracyFirst uit te dragen en het succes van OpinionFirst en One $/each day te bevorderen. Bent u een schrijver, marketing- en pr-specialist, online marketeer of sociale media expert en bent u goed in uw vak? Wij kunnen uw hulp goed gebruiken. Mail ons!

Redactie

Optimale communicatie is cruciaal voor het uitdragen van de doelstellingen van DemocracyFirst en het succes van de websites OpinionFirst en One $/each day. Voor de verdere ontwikkeling van onze communicatie komen wij graag in contact met professionals met kennis van en ervaring in het ontwikkelen van nieuwsbrieven, persberichten en websites. Wilt u ons ondersteunen met uw expertise met als doel onze communicatie en promotie sneller te ontwikkelen en te internationaliseren? Mail ons!

Fondsen wervers & Project initiators

Wij zijn er van overtuigd dat dit democratische initiatief de goedkeuring kan wegdragen van vele regeringen, instituten en bedrijven. Natuurlijk zouden we ook graag in contact willen komen met organisaties die fondsen ter beschikking kunnen stellen voor dit initiatief. Daarnaast zou DemocracyFirst organisaties kunnen assisteren met een op maat ontwikkeld democratisch platform. OpinionFirst kan worden aangepast aan een specifieke omgeving. Neem contact met ons op om te zien of OpinionFirst aan uw wensen kan voldoen. Mail ons!

Programmeurs & Ontwikkelaars

Wij zouden het op prijs stellen om in contact te komen met getalenteerde programmeurs en ontwikkelaars die willen helpen OpinionFirst verder te verbeteren. Iedereen kan bugs rapporteren of verbeteringen aanvragen. Daarnaast hebben wij ook zelf nog vele ideeën om verder te ontwikkelen. OpinionFirst is geprogrammeerd in Zend PHP met veel additionele technieken zoals Javascript, HTML, SQL, OOP, SOAP, XML, enzovoort. Als u uw hulp aanbiedt, zult u zeker ook zelf veel leren, want we maken gebruik van state-of-the-art technieken. Interesse? Mail ons!

Communicatie deskundigen

Wij zoeken actief naar vrijwilligers die kunnen helpen onze communicatie en uitstraling naar een hoger niveau te tillen en die onze projecten naar wereldniveau kunnen brengen in alle denkbare vormen van communicatie. Lees meer

Uw voorstel

Er zijn onvoorstelbaar veel manieren om bij te dragen aan moderne democratie. Als u zelf een goed idee heeft waarmee u ons kunt en wilt ondersteunen, laat het ons dan horen! Mail us!